2015. december 31., csütörtök

RockH kritikái: Story of my life

Üdv mindenkinek!
Itt is vagyok az első kritikámmal, ami nem más, mint Orsitól a Story of my life.


MÁR MOST TISZTÁZZUK, A BLOG ÍRÓJÁT NEM AKAROM MEGSÉRTENI A KRITIKÁMMAL! Én csak leírom az őszinte véleményemet, mert nem akarok hazugságoktól csöpögő istenítéseket írni!

Cím:
Hogy is mondjam...számomra túl sablonos. Rengeteg blog létezik ilyen és ehhez hasonló címmel, így erre is csak az ,,átlagos és szokásos'' minősítést tudom mondani. Szeretem, ha a címből már kiderül, miről is van szó.

Kinézet:
Nagyon tetszik! Megfogott, hogy a szürke az alapszín, és számomra se nem unalmas (mint a SZÜRKE hétköznapok), se nem lehangoló! Tökéletes! 
Az oldalsávban található lila színek kicsit piszkálták a szemem, ezen javaslok egy változtatást.

Elrendezés:
Az elrendezéssel van néhány problémám: az oldalsávban én kivenném Az én történetem modult, a Menü alá tenném az Infókat, utána a ,,Maffia tagokat'' (olvasók), következőnek a Figyelmeztetést, majd a Chatet (bár lehet, hogy az utolsó kettőt megcserélve). Szerintem a Blogarchívum és a Statisztika nem kell oda, helyette a Menübe készítenék egy részek modult, és oda belinkelném a fejezeteket sorrendben. 

Történet:
Az alapötlet nem rossz, bár személy szerint nem rajongok a túlvesézett One Direction témákért, így jól tetted, hogy a banda tagjai nem zenészekként, hanem bűnözőkként vannak jelen.
A részek nagyon, de tényleg NAGYON rövidek, hosszabbakat kéne írnod, bennük pedig jobban meg kéne ismernünk a karaktereket, ugyanis még a főszereplőnek is csak a cselekedeteit láthatjuk, semmit sem tudunk a mélyebb érzéseiről.
Helyesírásilag rengeteg hibát találtam, ráadásul egyszer jelen-, máskor jövőidőben írod a történetet. Nyugodtan gyakorolj: írj novellákat, esetleg hosszabb történeteket, mindössze gyakorlásképp, és nem muszáj őket megosztanod a világgal, mindössze gyakorlásképp elolvastathatod egy rokonoddal, barátoddal. 
Esetleg más megoldás, ha felkeresel egy bétát, akivel nem csak átnézitek, hanem meg is beszélitek a hibákat, pontatlanságokat.

Ne haragudj, ha esetleg valamit nem jól gondolok, és nem leszólni szeretnélek sem téged, sem a blogodat, hanem tanácsot adni és segítséget nyújtani.

További jó blogolást!
RockH  

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kritikát!És megfogadom a tanácsaidat!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit köszönnöd! Szívesen írtam a kritikád! :)
      RockH

      Törlés